Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Κατατακτήριες εξετάσεις 2023 του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ

 

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα δεχθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 αιτήσεις για κατατάξεις πτυχιούχων Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι  αλλά και αιτήσεις για κατατάξεις αποφοίτων των Ι.Ε.Κ. καθώς και του Μεταλυκειακού έτους Τάξης  Μαθητείας.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται στο τμήμα από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2023.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με εξετάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2023, στα παρακάτω μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.
  • Εισαγωγή στην Πληροφορική
  • Oργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Πιθανότητες και Στατιστική
Το πρόγραμμα εξετάσεων (ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής), θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην Ιστοσελίδα του Τμήματος.
Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στις ανακοινώσεις:
 

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΣΟ)

Όσοι σπουδαστές επιθυμούν και δικαιούνται να λάβουν σπουδαστική ταυτότητα (πάσο), παρακαλούνται να προσέλθουν στη γραμματεία του ΔΙΕΚ.

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. και οι Ε.Σ.Κ. αρμοδιότητας ΥΠΑΙΘΑ  θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 06/10/2023 και τη Δευτέρα 09/10/2023 λόγω των εκλογών για την ανάδειξη των Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών.

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας