Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση διδακτικού έργου σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

 

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει στα εγγεγραμμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επαγγελματικών Σχολών Κατάρτισης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αίτηση-δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2023Β σε Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. ανά ειδικότητα και μάθημα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία.

Η αίτηση-δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. από τη Δευτέρα 02.10.2023 και ώρα 12:00 έως και την Τετάρτη 04.10.2023 και ώρα 21:00 στη σχετική επιλογή του μενού «δήλωση μαθημάτων».

Παρακαλούνται τα μέλη του μητρώου να συμβουλεύονται τους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων σχετικά με το προσοντολόγιο των εκπαιδευτών πριν την αίτηση-δήλωση των μαθημάτων. Δηλώσεις-αιτήσεις μαθημάτων, οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τα προβλεπόμενα στα προσοντολόγια των εκπαιδευτών των οδηγών κατάρτισης των ειδικοτήτων, δε λαμβάνονται υπόψη για την ανάθεση διδακτικού έργου στα μέλη του Μητρώου Ι.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

 

Θα γίνονται δεκτές και νέες αιτήσεις ενδιαφερομένων ως επιλαχόντες για τα κάτωθι τμήματα του ΔΙΕΚ Σητείας που έχουν εγκριθεί, έως και την Πέμπτη 5/10/2023.

1. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

2. Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων

3. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών

4. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

5. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Α΄ΦΑΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. περιόδου Σεπτεμβρίου A' φάσης.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α΄φάσης θα γίνονται από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 25-09-2023 .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα επιλογής Α΄Φάσης στα Δ.Ι.Ε.Κ.

Οι ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στο Ι.Ε.Κ. είναι από 14:00 έως 18:00.

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας