Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Απαλλαγές μαθημάτων

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από μαθήματα, να προσέλθουν στη γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 18/10 μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Εκπρόθεσμες εγγραφές

Το ΔΙΕΚ Σητείας θα λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 με επτά ειδικότητες. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εκπρόθεσμα, μπορούν να προσέλθουν στη γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 04/10 με δυνατότητα εγγραφής στο Α' εξάμηνο στις παρακάτω ειδικότητες:

Περισσότερα...

 

Εγγραφές σπουδαστών 2019-20

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 02/09/2019 ενεργοποιούνται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποψήφιων σπουδαστών για τα Δημόσια ΙΕΚ και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α? εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) για το εξάμηνο κατάρτισης 2019Β.

Οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν για να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Σητείας, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός εγγραφών, είναι:

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας