Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν διάφορες περιοχές της χώρας, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει ότι παρατείνεται η δυνατότητα εγγραφής των επιτυχόντων μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιλογής υποψηφίων καταρτιζόμενων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητάς του μέχρι και την Τρίτη 12.09.2023 στις 15.00 η ώρα.

Οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού είναι καθημερινά από 15:00 έως 18:00.

 

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Οι κάτοχοι Β.Ε.Κ. και οι Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ που επιθυμούν να καταταχθούν σε συναφή ειδικότητα του ΙΕΚ που θα λειτουργήσει στο Γ΄εξάμηνο κατά το τρέχον Ακαδημαϊκό έτος, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του ΙΕΚ για να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από έγγραφο ταυτοποίησης ταυτότητας και τη ΒΕΚ / Πτυχίο έως τις 15 του Σεπτεμβρίου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

α) Όσοι απόφοιτοι του 2023 ή παλαιότεροι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 και υπέβαλαν οριστικοποιημένο παράλληλο μηχανογραφικό, η προθεσμία για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στα Ι.Ε.Κ. επιτυχίας τους για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού είναι από την Δευτέρα 28/8/2023 μέχρι την Τετάρτη 6/9/2023.

Τα αποτελέσματα των επιτυχόντων βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αποτελέσματα επιλογής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. υποψηφίων με παράλληλο μηχανογραφικό έτους 2023

 

β) Όσοι απόφοιτοι Λυκείου ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων από τη Δευτέρα 31-07-2023 μετά τις 9 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 06-09-2023 στις 15:00.

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας