Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Α΄ΦΑΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. περιόδου Σεπτεμβρίου A' φάσης.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α΄φάσης θα γίνονται από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 25-09-2023 .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα επιλογής Α΄Φάσης στα Δ.Ι.Ε.Κ.

Οι ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στο Ι.Ε.Κ. είναι από 14:00 έως 18:00.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν διάφορες περιοχές της χώρας, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει ότι παρατείνεται η δυνατότητα εγγραφής των επιτυχόντων μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιλογής υποψηφίων καταρτιζόμενων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητάς του μέχρι και την Τρίτη 12.09.2023 στις 15.00 η ώρα.

Οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού είναι καθημερινά από 15:00 έως 18:00.

 

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Οι κάτοχοι Β.Ε.Κ. και οι Πτυχιούχοι ΕΠΑΛ που επιθυμούν να καταταχθούν σε συναφή ειδικότητα του ΙΕΚ που θα λειτουργήσει στο Γ΄εξάμηνο κατά το τρέχον Ακαδημαϊκό έτος, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του ΙΕΚ για να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από έγγραφο ταυτοποίησης ταυτότητας και τη ΒΕΚ / Πτυχίο έως τις 15 του Σεπτεμβρίου.

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας