Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Εκπρόθεσμες εγγραφές

Το ΔΙΕΚ Σητείας θα λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 με επτά ειδικότητες. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εκπρόθεσμα, μπορούν να προσέλθουν στη γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 04/10 με δυνατότητα εγγραφής στο Α' εξάμηνο στις παρακάτω ειδικότητες:

Περισσότερα...

 

Εγγραφές σπουδαστών 2019-20

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 02/09/2019 ενεργοποιούνται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποψήφιων σπουδαστών για τα Δημόσια ΙΕΚ και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) για το εξάμηνο κατάρτισης 2019Β.

Οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν για να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Σητείας, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός εγγραφών, είναι:

Περισσότερα...

 

Κατάθεση φακέλων υποψηφίων εκπαιδευτών

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως στη γραμματεία του ΔΙΕΚ καθημερινά τις ώρες 11:00 - 13:00 μέχρι την Τρίτη 27/08 με τον φάκελό τους πλήρη κι έτοιμο για έλεγχο.

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας