Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι υποψήφιοι σπουδαστές που δεν ήταν επιτυχόντες στην Α΄φάση επιλογής, αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ μας το νέο ακαδημαικό έτος:

1. Βοηθός Φυσικοθεραπείας

2. Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου

3. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας

4. Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ

παρακαλούνται να επικονωνήσουν με τη γραμματεία του ΙΕΚ, καθημερινά μετά τις 13:00.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Α΄ΦΑΣΗΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 16-09-2022 μέχρι και την Πέμπτη 22-09-2022 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α΄ φάσης.

Οι ώρες εξυπηρέτησης των υποψηφίων θα είναι καθημερινά από 15:00 έως 18:00.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση μέσω gov ή από τα ΚΕΠ με γνήσιο της υπογραφής.

Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των επιτυχόντων.

Οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί με το παράλληλο μηχανογραφικό και επιθυμούν να εγγραφούν στο νέο ΔΙΕΚ επιτυχίας τους, θα πρέπει να φροντίσουν εμπρόθεσμα να κάνουν πρώτα διαγραφή της προηγούμενης εγγραφής τους. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δε θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!

 

 

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα -με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας- στο σύστημα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφίων καταρτιζόμενων για ειδικότητες Α' εξαμήνου (https://diek.it.minedu.gov.gr/) θα εμφανίζονται επιπλέον 225 ειδικότητες ΔΙΕΚ Α' εξαμήνου για την περίοδο 2022Β.

Οι υποψήφιοι που ήδη καταχώρισαν αίτηση με προτιμήσεις στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr/, μπορούν να ξανασυνδεθούν, να ελέγξουν τις νέες ειδικότητες προτίμησης και να τροποποιήσουν τις προτιμήσεις τους. Το ΠΣ θα είναι ανοιχτό για καταχώριση και τροποποίηση αίτησης μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:59 και κάθε φορά αποθηκεύει την τελευταία τροποποίηση της αίτησης. Βήμα οριστικοποίησης αίτησης δεν υπάρχει.

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας