Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εξαμήνου 2017Β'

Στον σύνδεσμο:

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α? εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2017Β?.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει την Παρασκευή 25/8/2017 και ώρα 14:00, ενώ θα κλείσει την Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 10:00.

Περισσότερα...

 

Οδηγίες προς υποψήφιους εκπαιδευτές για την κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών

Σας ενημερώνουμε ότι το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 θα λειτουργήσουν στο Α' εξάμηνο, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εγγραφών σπουδαστών, οι ειδικότητες:

-- Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου

-- Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας

-- Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα / Web Designer - Developer / Video Games)

-- Φύλακας Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων

-- Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου - Κινηματογράφου


ενώ στο Γ' Εξάμηνο θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες:

-- Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

-- Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής - Υπηρεσία ορόφων - Εμπορευματογνωσία)

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Ειδικότητες 2017-18.xls)Ειδικότητες 2017-18.xls42 Kb

Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ,ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΣΕΚ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΙΕΚ και των Δημοσίων ΣΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ, έχοντας υπόψη την υπ΄αριθμ. 4911/290/08-08-2017 Aπόφαση του Δ.Σ., απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε υποψήφιους εκπαιδευτές για την κάλυψη των αναγκών κατάρτισης των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2017β και Εαρινού Εξαμήνου 2018α.

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας