Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Δηλώσεις Εκπαιδευτών Εαρινού Εξαμήνου 2016-17

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές, που επιθυμούν να διδάξουν το Εαρινό εξάμηνο 2016-17 στο ΔΙΕΚ Σητείας, να προσέλθουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία για να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την Αίτηση - Δήλωση Μαθημάτων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 03/02/2017.

Περισσότερα...

 

10ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η Λεσχη Αρχιμαγείρων- Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως ξεκίνησε η περίοδος εγγραφής στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που θα διεξαχθεί στις 3- 6 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα είναι ανοιχτές έως τις 20 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερα...

 

Ευχαριστήριο Χριστούγεννα

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σητείας ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Σητείας για την παραχώρηση του μαγειρείου του για διδακτικούς σκοπούς και για την παρασκευή των γευμάτων αγάπης, που διατέθηκαν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Επίσης, ευχαριστούμε τους εθελοντές των Κοινωνικών Παντοπωλείων για την προθυμία τους και για την άψογη συνεργασία μας κατά την υλοποίηση αυτής της δράσης.

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας