Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι, των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται στο συνημμένο αρχείο, να προσέλθουν στη γραμματεία του ΙΕΚ μέχρι την Πέμπτη 14/09 στο προκαθορισμένο ωράριο επικοινωνίας, για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Δικαιολογητικά

Κατά την προσέλευσή τους στo ΔΙΕΚ Σητείας οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

Περισσότερα...

 

Παράταση ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) εξαμήνου 2017Β

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, μέχρι τη Δευτέρα 4/9, ώρα 12:00.

Περισσότερα...

 

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εξαμήνου 2017Β'

Στον σύνδεσμο:

https://diek.it.minedu.gov.gr

γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α? εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (Δ.ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2017Β?.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ανοίγει την Παρασκευή 25/8/2017 και ώρα 14:00, ενώ θα κλείσει την Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 10:00.

Περισσότερα...

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας