Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 2024-2025

Οι Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη  Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Σητείας είναι οι παρακάτω:

1) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

2) ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

3) ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

4) ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

5) ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε ότι η ΣΑΕΚ δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 07/06/2024 και τη Δευτέρα 10/06/2024 λόγω των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Κατατακτήριες εξετάσεις 2024 - Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ΕΛΜΕΠΑ

 

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα δεχθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025,  αιτήσεις για κατατάξεις των πτυχιούχων  Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι, .ή  ισότιμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, της Ελλάδος ή του Εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.ΑΤ.Α.Π) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανωτέρων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών. Επίσης θα δεχθεί αιτήσεις για κατατάξεις αποφοίτων των Ι.Ε.Κ. καθώς και του Μεταλυκειακού έτους Τάξης  Μαθητείας.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται στο τμήμα από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2024.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με εξετάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2024, στα παρακάτω μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.
  • Εισαγωγή στην Πληροφορική
  • Oργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Πιθανότητες και Στατιστική
Το πρόγραμμα εξετάσεων (ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής), θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην Ιστοσελίδα του Τμήματος.
Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στις ανακοινώσεις:
Πανεπιστήμια/ΤΕΙ/Ανώτερες Σχολές: https://mst.hmu.gr/katataktiries-exetaseis-ptychioychon-akadimaikoy-etoys-2024-2025/
 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας