Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Δημόσιο ΙΕΚ Σητείας - Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 -

  Σπουδαστές

  Για την εγγραφή στην πλατφόρμα επιλέγετε το σύνδεσμο "Εγγραφή" στην αριστερή στήλη, όπου συμπληρώνετε το τμήμα σας και τα υπόλοιπα στοιχεία.

  Μετά την είσοδο στην πλατφόρμα εγγράφεστε σε κάθε μάθημα ξεχωριστά.

   

  Εκπαιδευτές

  Για την εγγραφή στην πλατφόρμα επιλέγετε το σύνδεσμο "Εγγραφή" στην αριστερή στήλη. Στη συνέχεια επιλέγετε το τμήμα διδασκαλίας και την επιλογή "Εκπαιδευτής".

  Μετά την έγκριση της αίτησης εγγραφής εκπαιδευτή και την είσοδο στην πλατφόρμα δημιουργείτε κάθε μάθημα ξεχωριστά.

   

  Σε κάθε μάθημα "ανεβάζετε" τις σημειώσεις σας στην στήλη "Έγγραφα" αριστερά ή δημιουργείτε θεματικές ενότητες.

  Από τις στήλες "Ανακοινώσεις" και "Μηνύματα" μπορείτε να ενημερώνετε τους εκπαιδευόμενους ανά μάθημα.

 • - Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 -

  Σύμφωνα με την εγκύκλιο Κ1/31151/23-02-2016 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την καλύτερη ανάπτυξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, την άμεση εξυπηρέτηση σπουδαστών και εκπαιδευτών των Δ.ΙΕΚ, την απάλειψη του υψηλού κόστους αναπαραγωγής και διανομής σημειώσεων στους σπουδαστές, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την παροχή εξελιγ?ένων εργαλείων εκπαίδευσης σε σπουδαστές και εκπαιδευτές, το οποίο συνεπάγεται συνολικά την αναβάθ?ιση της παρεχό?ενης κατάρτισης, όλα τα Δ.ΙΕΚ υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν σύστημα τηλεκπαίδευσης και μόνο περιπτώσεις σπουδαστών που δεν διαθέτουν σύνδεση internet, θα εξυπηρετούνται από τα Δ.ΙΕΚ με την παροχή φωτοτυπημένων σημειώσεων.