Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022Β

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2022Β.

Η δήλωση των μαθημάτων θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης (mitrooiek.minedu.gov.gr), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες δήλωσης μαθημάτων, ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο αρχείο σχετικά με:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΚ Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΚ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι υποψήφιοι σπουδαστές που δεν ήταν επιτυχόντες στην Α΄φάση επιλογής, αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ μας το νέο ακαδημαικό έτος:

1. Βοηθός Φυσικοθεραπείας

2. Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου

3. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας

4. Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ

παρακαλούνται να επικονωνήσουν με τη γραμματεία του ΙΕΚ, καθημερινά μετά τις 13:00.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Α΄ΦΑΣΗΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Παρασκευή 16-09-2022 μέχρι και την Πέμπτη 22-09-2022 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α΄ φάσης.

Οι ώρες εξυπηρέτησης των υποψηφίων θα είναι καθημερινά από 15:00 έως 18:00.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση μέσω gov ή από τα ΚΕΠ με γνήσιο της υπογραφής.

Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των επιτυχόντων.

Οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί με το παράλληλο μηχανογραφικό και επιθυμούν να εγγραφούν στο νέο ΔΙΕΚ επιτυχίας τους, θα πρέπει να φροντίσουν εμπρόθεσμα να κάνουν πρώτα διαγραφή της προηγούμενης εγγραφής τους. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δε θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!

 

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας