Αρχική Δραστηριότητες Ευχαριστήριο Χριστούγεννα

Ευχαριστήριο Χριστούγεννα

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σητείας ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Σητείας για την παραχώρηση του μαγειρείου του για διδακτικούς σκοπούς και για την παρασκευή των γευμάτων αγάπης, που διατέθηκαν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Σητείας. Επίσης, ευχαριστούμε τους εθελοντές των Κοινωνικών Παντοπωλείων για την προθυμία τους και για την άψογη συνεργασία μας κατά την υλοποίηση αυτής της δράσης.

Ακόμα, ευχαριστούμε την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την δωρεά των τροφίμων για τα γεύματα αγάπης και την εταιρεία Καλαμπόκης Α.Ε. για την παραχώρηση του εργαστηρίου της για διδακτικούς σκοπούς και για την παρασκευή των γλυκισμάτων, που μοιράστηκαν στα παιδιά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία της Σητείας.

Τέλος, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές της ειδικότητας ?Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης ? Αρχιμάγειρας (Chef)?, που ανταποκρίνονται πάντα θετικά σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

Η διεύθυνση, το διοικητικό προσωπικό, ο σύλλογος διδασκόντων και οι σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Σητείας σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2017 με υγεία και αγάπη.

Δημοσίευση: Cretalive

 
Greek Albanian Arabic Armenian Belarusian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Hungarian Icelandic Irish Italian Lithuanian Maltese Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ΔΙΕΚ Σητείας